Annons

Annons

Annons

Tidningen Ångermanland bantar utgivningen

Insändare
Vad kommer Tidningen Ångermanland att kosta som tredagarstidning?

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Insändarskribenten undrar vad Tidningen Ångermanland kommer kosta efter frekvensförändringen och får svar från tidningens chefredaktör.

Bild: Olle Larsson

Annons

Fick fakturan för prenumerationen på Tidningen Ångermanland i dag. Den var på 5353:- helår. Tyckte det var dyrt då vi från och med mars bara får tidningen tre gånger i veckan. När jag gick in och läste hur förändringen skulle påverka min prenumeration så upplystes jag om att priset inte förändrats utan man skulle i stället förlänga den tid då jag skulle få tidningen. Ringde kundservice. De svarade att de inte visste hur lång förlängningen skulle bli.

Annons

Annons

Är det verkligen meningen att vi nu ska så att säga ska "köpa grisen i säcken". Blir förlängningen en, två eller tre månader eller kanske bara en vecka. Hur kan man behandla sina prenumeranter på detta sätt? Det är kanske så att man helst inte vill att nån ska köpa tidningen.

Nej, tala klarspråk så vi får veta vad vi betalar för.

Inger Eriksson, Junsele

■ SVAR DIREKT

Tack för din insändare, Inger!

Det stämmer att ni som har årsfakturor i januari får en faktura på samma belopp som ifjol, eftersom priset sänks först i mars. För er förlänger vi i mars prenumerationen så att du får rätt antal tidningar som du har betalat för.

Vi håller just på att skicka ut information till alla prenumeranter om deras nya priser och hur man påverkas av förändringen. Det är en omfattande operation och det är viktigt att det blir rätt och riktigt. Under januari kommer alla ha fått tydlig och klar information.

Om du vill betala på ett annat sätt vill jag tipsa om autogiro, då dras rätt belopp automatiskt varje månad. Det kan kundcentret hjälpa till med!

Oskar Nord, chefredaktör Tidningen Ångermanland

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan