Annons

Annons

Annons

Kramfors

Insändare
Nej, bondeoffer i Kramfors räcker inte – kungen måste ställas schack matt

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Insändarskribenten håller med en tidigare insändare om att det inte räcker med ett bondeoffer för att få ordning på kulturen inom Kramfors kommun.

Bild: Magnus Sjöborg

Annons

I en insändare välkomnar Peyman Vahedi revisionens förestående granskning av den välfärdsnämnd i Kramfors han själv är ledamot utav.

Vahedi menar, om jag förstår honom rätt, att avsättandet av olämpliga chefer mer är att lindra symtomen än att ta tag i det verkliga problemet, nämligen den kultur som över tid tillåtit det ledarskap som utövats i nämndens verksamhet.

Annons

Annons

Är min tolkning rätt, hoppas jag Vahedis ambition att bryta denna "kultur" inte inskränker sig till att omfatta enbart välfärdsnämnden. Du har väl inte glömt hur du själv hanterades av förre skolchefen, Peyman? Var inte hon just ett bondeoffer, när hon på uppdrag utmanade dig? Som den kloke person du är, kan du väl knappast påstå att initiativet att attackera dig kom från henne själv. Hon agerade på uppdrag!

Du har så rätt Peyman, bondeoffer räcker inte för att bryta en osund kultur. Kungen, den ytterste kulturvärden och den som rekryterar lydiga marionetter som verkar i hans anda, måste ställas schack matt, och det innan det är för sent!

The Observer

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan