AnnonsHÄR Handel & Möten i Härnösand

Har du fått ett HÄR-presentkort? Här kan du använda det: ”Stärker den lokala handeln”

Köpmannaföreningen HÄR -handel och möten arbetar för att Härnösand ska ha ett levande centrum med en blomstrande handel. Ett sätt att gynna de lokala handlarna är genom att använda HÄR-presentkortet i medlemsbutikerna.

– Vi brukar kalla det för vår lokala valuta, säger Jon Hultman, verksamhetsansvarig.

Anja Björkland, ägare Blomsterladan, och Jon Hultman, verksamhetsansvarig HÄR -handel och möten.

Det är ingen hemlighet att många hushåll har det tufft just nu. Det påverkar alla delar av samhället, men Jon Hultman, verksamhetsansvarig på Köpmannaföreningen HÄR -handel och möten, ser ändå positivt på framtiden för handeln i Härnösand.

– Vi klarade oss igenom pandemin. Härnösandsborna gick samman när det var som tuffast och stöttade handeln i staden. Vi klarade oss undan konkurser. Jag är helt säker på att vi kommer att ta oss igenom lågkonjunkturen också, säger han.

Här kan du köpa HÄR-presentkortet.

"Vi är jätteglada att så många väljer att köpa presentkortet", säger Jon.

Om du har ett HÄR-presentkort, glöm inte att använda det

Jon Hultman berättar att det viktigaste för dem är att skapa en levande stad. Ett sätt att hjälpa den lokala handeln är genom att köpa och använda HÄR-presentkortet. Det är Härnösands lokala valuta och du kan använda kortet i alla medlemsbutiker, caféer och restauranger. Listan på anslutna företag uppdateras ständigt.

– Vi är jätteglada att så många väljer att köpa presentkortet, både företag och privatpersoner, säger Jon och vill påminna alla som har ett HÄR-presentkort att inte glömma bort att använda det.

Här kan du använda HÄR-presentkortet.

Anja är ny ägare av blomsterbutiken Punkthuset, numera Blomsterladan, sedan september förra året.

En av de som ser positivt på framtiden för handeln i Härnösand är Anja Björkland. Hon är ny ägare av blomsterbutiken i Punkthuset, numera Blomsterladan, sedan 1 september förra året. Trots sämre tider med bland annat höga el- och matpriser har de inte märkt av det i butiken.

– Härnösandsborna är bra på att handla lokalt. Det har gått jättebra för oss sedan jag startade Blomsterladan. Bättre än vad jag hade kunnat tro. Vi hade mer folk i butiken under julen än vad vi någonsin har haft, berättar hon.

Här kan du köpa HÄR-presentkortet.

Härnösandsborna gick samman när det var som tuffast och stöttade handeln i staden

Anja Björkland var tidigare vikarie i blomsterbutiken och hon är väl insatt i verksamheten. När hon hörde att den skulle säljas bestämde hon sig för att slå till.

– Jag vill arbeta kvar i branschen och tänkte att det är lika bra att köra på. Nu har det gått några månader, men det känns fortfarande lika kul. Verksamheten där Blomsterladan är nu har funnits länge och vi har många stamkunder. Vi har också utökat verksamheten med bland annat inredningstjänster och kurser, säger Anja.

Här kan du använda HÄR-presentkortet.

Blomsterladan är en av medlemmarna i Köpmannaföreningen HÄR -handel och möten. Det innebär att du kan använda HÄR-presentkortet i butiken.

– Jag tycker att presentkortet är jättebra eftersom det stärker den lokala handeln. Även om vi ligger en bit utanför centrum hittar kunderna hit. Vi har fullt upp och intresset för våra nya tjänster ökar, säger Anja.

Denna text är en annons producerad av Bonnier News Brand Studio och inte av Tidningen Ångermanlands redaktion. Vill du veta mer om hur vi arbetar med denna typ av material får du gärna kontakta oss på cm.native@bonniernews.se
Till toppen av sidan