Annons

Annons

Annons

Innebandy

Insändare
Ingen resultatrapportering i tidningen från innebandyn

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Vilken fantastisk artikel TÅ hade om IBK Härnösands hemmapremiär i ÖSC. Jag hittade inte ett ord, ingen resultatrapportering i tidningen eller på hemsidan. Det har spelats två omgångar i serien men ingen resultatrapportering på hemsidan ännu måndag eftermiddag.

Skribenten efterlyser matchbevakning från IBK Härnösands matcher och får svar av Tidningen Ångermanlands chefredaktör.

Bild: Olle Larsson

Annons

Annons

Det var ingen (vad jag såg) reporter/fotograf i hallen. Men i vanlig ordning hyser tydligen TÅ att innebandy som spelas i Härnösand är långt ner på listan över vad man behöver rapportera om, eller har jag fel?

Trodde i min enfald att efter artikeln i lördagstidningen att TÅ skulle följa upp med ett reportage om matchen men icke!

Innebandy fan

■ SVAR DIREKT:

Tack för din insändare och för dina åsikter.

Vi gör generellt inte den typen av matchbevakning som du efterfrågar, oavsett sport. Resultatrapportering görs alltid av vår textrobot och från hemmapremiären hade vi en fyllig text på sajten, med kommentar från Härnösands tränare.

Texter från elitlagen utanför vårt område får vi tack vare samarbete med lokaltidningarna där och är inget vi själva lägger resurser på.

Istället gör vi hellre den typen av artiklar som publicerades i lördags inför matchen eller lyfter olika sporter i andra mer djupgående reportage vilket vi vet att många läsare efterfrågar.

Hör gärna av dig till mig med fler synpunkter, det gör oss bättre!

Oskar Nord, chefredaktör Tidningen Ångermanland

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan