Annons

Annons

Annons

Härnösand

Insändare
Replik: Vårt raka svar är nej

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Centerpartiet kommer inte att samverka med SD lokalt, skriver Johan Wester och Christina Lindberg i en replik. Foto: Pressbild

Annons

■ Replik på insändaren "Kommer C att samarbeta med SD i Härnösand?" i Tidningen Ångermanland den 5/9.

Vi gläds åt att valrörelsen i Härnösand inte i samma omfattning har bestått av leken vem tar vem, så som det har varit på riksplanet. Sakpolitik framför sandlåda.

Annons

Annons

Det är svårt att förstå hur Monika Lindberg och Socialdemokraterna kan ha missat det, vår ställning har varit glasklar. Såväl i politiska rum som här på insändarplats. Det som är än mer anmärkningsvärt är att Monika, redan sex dagar innan valdagen, är så säker på vilka mandat som krävs för att bygga majoriteter. Nu behöver vi först invänta ett valresultat, sedan skapa ett stabilt styre för en positiv utveckling i Härnösand.

Vi är beredda att sätta oss vid förhandlingsbordet och säkerställa genomslag för centerpartistisk politik, oavsett om det är med moderater eller socialdemokrater kommer vi att kräva bättre villkor för företag, hög kvalité i välfärden och satsningar på landsbygden. Vi är således det enda alternativet för den som vill se en liberal riktning för Härnösand, utan främlingsfientlighet och populism. För hela Härnösands bästa.

Christina Lindberg, gruppledare och toppkandidat Centerpartiet Härnösand

Johan Wester, ordförande Centerpartiet Härnösand

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan