Annons

Annons

Annons

Sollefteå

Insändare
Replik: Budskapen är fullt genomförbara

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

"De budskap som vi framför är fullt möjliga att genomföra för verksamheterna utan några politiska beslut" skriver Moderaterna Sollefteå genom Lena Asplund. Foto: Privat

Annons

■ Replik på insändaren "M:s bussreklam i Sollefteå lurar väljare i regionvalet" i TÅ den 2 september.

Vi får börja med att tacka Mattias Rösberg, Sjukvårdspartiet, för att han hjälper till att få fram budskapet från oss moderater i Sollefteå. Givetvis värnar vi vårt sjukhus och vi anser också att det går att utveckla och en utveckling skulle gynna alla invånare i Västernorrland. De budskap som vi framför är fullt möjliga att genomföra för verksamheterna utan några politiska beslut. Vi sprider inga lögner, tvärtom detta är vad vi tror på. Som tur är så kommer Moderaterna i regionen aldrig få gehör för sina idéer då de är ensamma om dessa verklighetsfrämmande förslag.

Annons

Annons

Mattias Rösberg om du någon gång skulle komma i det läget att du verkar i en majoritet med flera partier så kommer du snart inse att man inte alltid kan få igenom allt man önskar.

Hur folk väljer att rösta i regionvalet är givetvis upp till var och en men vi är många moderater i Sollefteå som kommer välja en blank valsedel i regionvalet. Däremot är det viktigt att rösta på Moderaterna i kommunen om man vill ha en borgerlig politik och till riksdagen för att byta ut en oduglig regering.

Moderaterna i Sollefteå

genom Lena Asplund

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan