Annons

Annons

Annons

Härnösand

Insändare
Replik: S sätter ideologi framför förnuft

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

"Det är häpnadsväckande att ideologi går före sunt förnuft i Härnösand" skriver företrädare för Moderaterna i Härnösand i en replik.

Bild: Kajsa Thorp Backlund

Annons

■ Replik på insändaren "S: Den moderata idén om Torsvik är en illusion" i Tidningen Ångermanland den 29 augusti.

Det är häpnadsväckande att ideologi går före sunt förnuft i Härnösand. I det socialdemokratiska Härnösand är ett boende på Torsvik en ILLUSION, det vet vi moderater sedan många år. Och det är beklagligt att läsa hur kommunstyrelsen ordförande har noll koll på kommunens ekonomi, det står bland annat att läsa att kommunen betalar mellan 150-200 miljoner i hyror, det minsta man kan kräva är en mer precis siffra? Under 12 år med socialistiskt styre i Härnösand har man inte lyckats lösa boendefrågan. Det vi vet är att man har mer externa förhyrda lokaler nu än för 12 år sedan, så vad är problemet?

Annons

Annons

Du Andreas Sjölander är unik i ditt sätt att hoppa på och kritisera andra som inte delar din åsikt. Har man tillräcklig egen erfarenhet och kunskap bör man förstå att det finns andra, som har kunskap och även bättre om hur vi skall bygga upp ett Härnösand, som blir attraktivt för de som bor här, men även för dem som kanske funderar på att flytta hit. Vi moderater värnar om valfriheten och vill inte ha monopol inom äldreboende. Det blir ett löjets skimmer över frågan, alla vet att det finns en tomt på Torsvik, den är planlagd och klar för ett boende. Spade kan sättas i jorden imorgon och lösa våra äldres behov. Avslutningsvis får vi inte glömma att läget är optimalt, vilket underlättar både för brukare, anhöriga samt personal.

Tänk på våra äldre rösta moderat!

Anders Gäfvert (M), gruppledare

Ingemar Ljunggren (M), ledamot kommunstyrelsen

Margareta Tjärnlund (M), 2:e vice ordförande socialnämnden

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan