Annons

Annons

Annons

Västernorrlands län

Insändare
KD: Dags för maktskifte i regionen

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

"Vi ser alla de förödande effekterna av S, M och L:s politik med beslut om att centralisera verksamheter och stora neddragningar av antalet vårdplatser" skriver företrädare för Kristdemokraterna.

Bild: Malin Moberg

Annons

Låt oss samlas för ett nytt ledarskap i Region Västernorrland!

Efter åtta år med Socialdemokraterna vid rodret är är det inte bara dags att byta utan vi MÅSTE byta ledarskap. Aldrig i Region Västernorrlands historia har vårdkrisen varit större än idag. Vi ser alla de förödande effekterna av S, M och L:s politik med beslut om att centralisera verksamheter och stora neddragningar av antalet vårdplatser. Fast personal har i allt snabbare takt ersatts med en extremt dyr inhyrd personal och nya rekord har slagits i långa vårdköer och överbeläggningar.

Annons

Annons

Låt oss samlas för ett nytt ledarskap i Region Västernorrland. Västernorrland ska vara en region med tillit och framtidstro, en region med ett ledarskap som lyssnar på professionen och strävar mot att göra regionen till den bästa arbetsgivaren. Det behövs ett ledarskap som tar patientsäkerhet på allvar och arbetar för utveckling av länet istället för avveckling. Tillsammans kan vi göra Västernorrland bättre. Vi är redo!

Mona Hammarstedt, gruppledare regionfullmäktige Kristdemokraterna

Henrik Sendelbach, vice gruppledare och förstanamn på regionlistan Kristdemokraterna

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan