Annons

Annons

Annons

Annons

Härnösand

Insändare
Ännu fler broreparationer ställer till det för handeln i Härnösand

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

"Det är inte lätt att planera blomsterinköp för butiksägaren när man inte vet om kunderna tråcklar sig fram till oss" skriver insändarskribenterna.

Bild: Birgitta Strandh

Annons

Vi bor i en vacker stad med vattenvägar genom stadskärnan, vi är glada över det! Vi är Härnösandsbor, båtägare och och ser det som ett fint tillskott till stadsbilden och besöksnäringen med vattenvägar och broar.

Men nu börjar det bli för mycket grus i maskineriet för en blomsterhandel vid början av Storgatan. Nyligen reparationer av båda broarna, en segdragen pandemi och nu inleds vår blomstertid med ännu fler trafikknöligheter på vår sida av staden med grävningar för fjärrvärme runt knuten, och ett nytt brogarantiarbete leder till avstängda parkeringar, avstängda busshållplatser och en besvärande och försvårande sits för att välkomna våra kunder.

Annons

Annons

Det är inte lätt att planera blomsterinköp för butiksägaren när man inte vet om kunderna tråcklar sig fram till oss. Nu har vi tagit oss igenom vårhandel och mors dag i pandemitider. Vi vill vara positiva, men nu ska vi försöka rusta butiken för en mors dag och vårhandel och hoppas att kunderna hittar fram till oss. Det känns lite oroande...

Tack för ordet och välkomna!

Sigrid och Anna, medarbetare på Acacia blommor

Annons

Annons

Till toppen av sidan