Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Härnösand

Insändare
Replik: Simhallen kommer inte byta namn till något med "gin"

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Simhallen kommer fortsatt ha ett namn utan inslag av ”Gin”, skriver Jon Hillgren, vd för Hernö gin i en replik.

Bild: Hanna Persson

Annons

■ Replik på insändaren "Hotellet måste byta namn – alkohol och folkhälsa går inte ihop".

Hej Anna, Maria och Sofia. Av er insändare går det lätt att känna er oro för att verksamheten i den kommunalt ägda simhallen ska förändras till det sämre. Jag kan tryggt informera er om att simhallen fortsatt kommer att ägas av det kommunala bolaget Härnösandshus och att Härnösands kommun genom avtal har säkerställt att den verksamhet som bedrivs inom dess väggar lever upp till de ambitioner som kommunen har med bland annat simskoleverksamheten. Simhallen kommer heller inte att byta namn till det som jag tror ni insinuerar Hernö Gin (och Simhall?). Den kommer fortsatt ha ett namn utan inslag av ”Gin”.

Annons

Annons

Det kommer att vara samma personal som möter er i simhallen i slutet av detta år som under början av nästa år. Det kallas för en verksamhetsövergång. Allt detta finns att läsa om i offentliga handlingar. Det kommer alltså inte att vara personal från Hernö Gin (AB) som agerar simlärare. Vår kompetens finns inom ett annat område.

Vi har tidigare haft besök i destilleriet av era kollegor från andra delar av länet för att upplysa och utbilda dem om vad vi faktiskt gör. Ni är likaledes välkomna att kontakta oss direkt om ni önskar sakkunskaper. Önskar ni däremot sakkunskaper kring simskoleverksamheten ber jag er kontakta personalen vid Härnösands simhall.

För att vara tydlig kan jag också informera om att det inte kommer att serveras någon alkohol i simhallsdelen. Däremot kommer vi, precis som tidigare restauratör, erbjuda mat och dryck till de som väljer att besöka restaurang och relax. Där blir alltså ingen skillnad mot för tidigare.

Jag noterar också era synpunkter kring mitt val av företagsnamn för hotellet.

Jon Hillgren, vd Hernö Gin AB och initiativtagare till Hernö Gin Hotell

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy