Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Sollefteå

Läsartext
Lions höll seniorkväll

Detta är en läsartext.

Lars Hägglund ackompanjerad av Anders Mattsson

Annons

Lions i Sollefteå har arrangerat Seniorkväll på Hullsta-Gård i Sollefteå. Cirka 200 besökande var på plats och fick lyssna på hemmasonen Lars Hägglund ackompanjerad av Anders Mattsson. Publiken fick lyssna på låtar av Cornelis Vreeswijk och Håkan Hellström m.fl.

Efter uppehåll på två år pga. pandemin kunde nu Lions äntligen bjuda in till underhållning genom Hamberg- Angeby Stiftelsen. Under kvällen informerade Lions om sin verksamhet och att man genom sin Loppisförsäljning nu skänker 50 000:- till Cancerfonden.

Annons

Annons

Man passade även på att utmana publiken att Swisha in en slant till förmån för den drabbade befolkningen i Ukraina. Förutom dom 30.000:- som Lions skänkt tidigare kunde man nu tillsammans med publikens insättning, skänka ytterligare 13 600:-

Tommy Isaksson

Näraskribent

En uppskattad underhållning från en publik på c:a 200 personer

Lions Sollefteå med kassör Gunnar Granholm och Ordförande Jan Hägglund passade på att skänka 50.000:- till Cancerfonden.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy