Annons

Annons

Annons

Annons

Kramfors

Läsartext
Aktiva Seniorer i Kramfors

Den 19 november var det höstfest på Hotell Kramm då Aktiva Seniorer i Kramfors firade 25-års jubileum. Festen började med bubbel och därefter en välkomponerad två-rätters meny som avnjöts av 100-talet medlemmar.

Detta är en läsartext.

Trio of Joy

Annons

Trio of Joy, bestående av Ida Linné och makarna Caroline och Robert Sedin underhöll oss hela kvällen med den äran. Klockrent pianospel av Ida Linné och noga utvalda låtar som presenterades med stor omsorg och framfördes av Caroline och Robert.

Ordförande Bertil Wiklund gjorde en tillbakablick på Aktiva Seniorers 25 år.

Han berättade att idag finns det 47 föreningar, från Ystad till Luleå.

Annons

Vår förening startade 1996 och den första årsstämman hölls 1997. Aktiva Seniorers mål är trivsam gemenskap, bildning, kultur och kunskap som vi får genom våra medlemsmöten, cirklar, resor och andra sammankomster. Styrelsen arbetar helt idéellt utan ekonomisk ersättning.

Annons

En storartad insats av tidigare styrelser och nämnas bör våra hedersmedlemmar Ralf och Sylvia Lundqvist som i högsta grad bidragit till föreningens utveckling , samt Birgit och Hans Gunnarsson, Birgit som ser till att vi rör på oss och Hans vår kommunikatör som har koll på vårt medlemsregister och skickar ut kallelser med mera. Aktiva Seniorer i Kramfors har idag 259 medlemmar.

Bertil tackade styrelsen för deras engagemang samt alla medlemmar som bidrar till föreningens utveckling.

Christina Mikaelsson

Näraskribent

Annons

Annons

Till toppen av sidan