Annons

Annons

Annons

Annons

Härnösand

Läsartext
Debatt kring oklarheter för nytt hotell vid årsmöte

Vid föreningen Utveckla Härnösands välbesökta årsmöte uppstod en livlig diskussion om de oklarheter som kan uppstå vid den påbörjade etableringen av ett nytt hotell vid Härnösands simhall. Det gällde bland annat driften av badet och hur Härnösandsborna skulle påverkas av detta.

Detta är en läsartext.

Debatten var mycket livlig och det framkom intressant information och synpunkter på vad som är på gång i detta segslitna ärende.

Föreningen Utveckla Härnösand bildades den 28 augusti 2014. Den uppfattning föreningen hela tiden stått bakom är att ett nytt hotell kan vara bra för Härnösand. Kanaludden är dock inte, enligt föreningens uppfattning, den lämpligaste platsen för en sådan etablering.

Annons

Föreningens kunniga medlemmar har som bättre alternativ presenterat flera intressanta lösningar, bland annat inom Torsviksområdet och inom tomten där den nedbrunna Gådeåskolan fanns. I styrelsen omvaldes Uno Gradin, som ordförande. Peter Nyberg. nyvaldes. Förnyat förtroende fick Anders Fahlén, Barbro Karlsson, Evert Ljungström, Karl Spets och Lillemor Rodling. Som revisor nyvaldes Hans Mogensen och omvaldes Barbro Boij.

Uno Gradin

Näraskribent

Annons

Annons

Till toppen av sidan