Annons

Annons

Annons

Annons

Sollefteå

Läsartext
September månads medlemsmöte med PRO Ramsele-Edsele

Detta är en läsartext.

Senior Shop-Aina och glada mannekängerna Lisbeth Näsström, Inger Ramstedt, Barbro Karlström, Agneta Jeansdotter, Kjell Rydstedt och Berndt Lagerstedt.

Annons

Tur med vädret? Regnet det bara öste ner men det hindrade inte att vi var 60 personer som kom till Faxen för gemenskap i månadsmötet men även få se höstmodet från Senior Shop.

Till att börja med hälsades två nya medlemmar välkommen in i föreningen. Därefter fortsatte vi med information om verksamheten för närmaste veckorna. Vi är glada att efter drygt 18 månader få börja träffas i olika sammanhang igen. Den senaste veckan har varit start för PRO-kören, handarbetsträffen och seniorgympan. Tre grupper vattengympa är också igång. De olika gympagrupperna är på RafnaGym. I vävstugan har det redan dunkats ett tag och likaså har vi spelat boule två dagar i veckan sedan tidiga våren. I veckan hade studiecirkeln "tunnbrödsbakning" sin första träff. Elsa Sundin, bagerska av rang, var mycket nöjd med sina elever. Ja, lärlingarna var lika nöjda de också.

Annons

Annons

En cirkel som känns angelägen och som vi hoppas går att genomföra är ”Mobiltelefonens alla möjligheter”. 22 intresserade anmälde sig direkt på den listan. Det är fortfarande inte helt klart med ledare. Projektpengar från Socialstyrelsen finansierar kursen.

Avslutningsvis påminde ordförande Henry, som också är trafikansvarig, om att det är tillåtet med dubbdäck från 1/10.

Kristina Jönsson

Näraskribent

Annons

Annons

Till toppen av sidan